Nr.30/ Paradijs in Thailand

Terug in klein Belgenland, geen blogpost meer vanuit een mooi ver land! Na heel wat verrasingsbezoekjes en de nodige aanpassing thuis, wordt het tijd om jullie op de hoogte te brengen van de laatste bestemmingen tijdens onze Sun&Salt trip.

Na Vietnam vlogen we naar Zuid-Thailand, richting het pirateneiland, Ko Pha Ngan. Een exotisch eiland waar je lekker je zin kan doen! Wij hadden ook wat nood om een paar dagen op één plek te blijven, dus schreven we ons in voor twee weken in een Muay Thai kamp. Muay Thai is een traditionele thaise vechtsport of ook te verstaan als ZWETEN&AFZIEN!!! Elke voormiddag 3 uur training en tegen de middag zorgde Mama’s voor een lekker kipje met rijst. De rest van de dag cruisde we het eiland af met onze tweewieler, opzoek naar mooie strandjes, marktjes en hippe winkeltjes. Elke avond sloten we de dag af met een prachtige zonsondergang en aten we lekker en goedkoop bij de Phantip Night food market. Het leven is hier mooi.
Koh Pha Ngan was voor ons een leuke combo van rust en sport. Het unieke nachtleven hebben we uiteraard ook eens ervaren. Onder de volle maan trok het hele eiland richting de Full Moon Party. Fluo kleren, een heenrit met 22 zingende muay thai vrienden en een zalige avond met onze slippers in het zand tot de vroege uurtjes.

Koh Pha Ngan, je was onvergetelijk en je ziet ons zeker terug.

Next & last blog destination: Singapore!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.